Cea mai mare omletă made in China... pe şosea!

Nu vă gândiţi cumva că vorbim de vreo încercare de a intra în Cartea Recordurilor prin prepararea celei mai mari omlete din lume. Este vorba doar de un accident inedit - vedeţi imaginile!

Cea mai mare omletă made in China... pe şosea! Cea mai mare omletă made in China... pe şosea!

De trei zile, România, ca şi multe alte ţări din Europa, este blocată de ninsori, visco şi zăpadă. Pentru a vă mai abate puţin atenţia de la problemele majore pe care le cauzează iarna în aceste zile, vă prezentăm un eveniment inedit produs în China.

Unde, pe o autostradă din provincia Tibet, şoferul unui camion a scăpat mastodontul de sub control şi s-a răsturnat - motivul fiind neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, asfaltul fiind acoperit cu gheaţă şi polei. Şoferul a scăpat teafăr, cu doar câteva zgârieturi, însă poliţia a avut alte bătăi de cap.

Mai exact, o mare baltă de... gălbenuş! Şi asta deoarece camionul transporta 20.000 de ouă, care, în momentul în care maşina s-a răsturnat, s-au spart, evident, mâzga lipicioasă şi galbenă împrăştiindu-se pe o suprafaţă destul de mare în jurul camionului.

Alte comentarii sunt de prisos, dar suntem siguri că, la fel ca noi, nu aţi fi vrut să fiţi în locul celo însărcinaţi cu curăţenia zonei. Imaginile vorbesc de la sine - VEZI GALERIA FOTO!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.