Cel mai ciudat accident din timpul unei curse implică două Porsche | VIDEO

În timpul curselor de viteză au loc multe accidente...

Cel mai ciudat accident din timpul unei curse implică două Porsche  | VIDEO Cel mai ciudat accident din timpul unei curse implică două Porsche | VIDEO

 


În timpul curselor de viteză au loc multe accidente, însă unul mai bizar ca cel din clipul video de mai jos, trebuie să recumoaştem că vedem destul de rar. 

FOTO

Incidentul  a avut loc pe Circuitul de la Navarra din nordul Spaniei. La una din curbele din timpul celei de-a treia ture, s-a creat o aglomerare iar în brambureala generală un Porsce a ajuns deasupra altuia.

Cum a fost posibil un astfel de incident rar puteţi vedea în clipul alăturat.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.