Cel mai prost hoţ de maşini e un român. De cât ori a dat-o în bară, într-o singură noapte

Autor: Mediafax 22 sept. 2016 Știri auto
Cel mai prost hoţ de maşini e un român. De cât ori a dat-o în bară, într-o singură noapte

 


Un adolescent în vârstă de 16 ani din Sibiu a fost reţinut după ce a furat, într-o singură noapte, un microbuz cu care a făcut un accident, apoi o maşină care a rămas fără benzină, iar în cele din urmă un autoturism căruia i s-a stricat motorul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de IPJ Sibiu, un localnic din comuna Şeica Mare, judeţul Sibiu, a anunţat Poliţia că a reţinut o persoană care încerca să fure autovehiculul unui vecin, ulterior poliţiştii aflând că fapta sesizată de localnic era a treia din acea noapte comisă de un adolescent în vârstă de 16 ani.

„În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, a rezultat că persoana depistată s-ar fi aflat la al treilea furt de auto în noaptea de 19 spre 20 septembrie, după ce a sustras mai întâi un microbuz de pe raza localităţii Şoroştin, cu care s-a deplasat până în afara localităţii Ţapu, unde a ieşit în decor, pe fondul lipsei de experienţă în conducere, fără a suferi vătămări corporale.

De aici, tânărul s-a întors în localitatea Ţapu, de unde a sustras un autoturism cu care s-a deplasat pe DN 14 până în localitatea Şeica Mare unde, rămas fără combustibil, a abandonat şi acest autovehicul şi a încercat să sustragă un altul, cu care însă a reuşit să parcurgă doar câţiva metri, pentru că i s-a oprit motorul”, se arată în comunciatul citat.

Bărbatul care a sesizat Poliţia a auzit cum adolescentul încearcă să repornească motorul celui de-al treilea vehicul.

Adolescentul este cercetat pentru furt calificat şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide