Chery Eastar Convertible

Cum faci cea mai ieftină decapotabilă cu patru locuri din lume. Pur şi simplu se ia un sedan şi fără prea multe calcule se decapitează partea de deasupra. Ceea ce iese se cheamă Cherry Eastar şi probabil se va dezmembra la primul viraj luat în forţă.

Chery Eastar Convertible Chery Eastar Convertible

Chery Eastar  decapitatChinezii spun că acest automobil va fi "Bentley-ul omului raţional". Dacă prin specimen raţional ei înţeleg persoană care preferă încălţările de unică folosinţă branduite aproximativ, sau hainele de poliester cu sigla Mike, atunci le dăm dreptate. Noi spunem că încercarea este una penibilă, Chery Eastar, model controversat pentru piratarea lui Daewoo Magnus, nefiind deloc potrivit pentru a fi decapotat.

După cum se vede din aceste poze spion, convertirea pare una simplistă, decapotarea fiind realizată  printr-o ciopârţire a părţii superioare. Cu siguranţă, modelul va avea rigiditatea unui autobuz cu burduf şi va veni în stoc cu o întreagă fermă de greieraşi la trecerea peste denivelări. Să nu subestimăm totuşi un model care are LCD-uri în tetiere şi să aşteptăm Salonul de la Beijing....pentru a ne amuza copios.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.