Coloana oficială a lui Igor Dodon a fost implicată într-un accident rutier - VIDEO

Imagini cu momentul accidentului, filmat chiar din maşina preşedintelui.

Coloana oficială a lui Igor Dodon a fost implicată într-un accident rutier - VIDEO Coloana oficială a lui Igor Dodon a fost implicată într-un accident rutier - VIDEO

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Igor Dodon a postat o înregistrare a accidentului, realizată chiar din maşina în care se afla acesta.

Anatol Golea, şeful Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat al Republicii Moldova, a declarat la Digi24 Moldova că maşina preşedintelui circula regulamentar, iar impactul a fost cu un vehicul care a intrat pe contrasens.

Oficialul a confirmat că în maşină se afla şi unul dintre fiii preşedintelui.

"Preşedintele şi membrii familiei au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Chişinău. Starea preşedintelui este bună. Dumnealui a fost investigat de către medici, starea lui este bună. Cu domnul preşedinte se mai aflau doi ofiţeri SPPS, la toţi le-a fost acordat primul ajutor medical. În accident au fost implicate două maşini din partea SPPS. Coloana preşedintelui se deplasa regulamentar, pe contrasens a ieşit un camion şi a avut loc ciocnirea cu 2 maşini ale SPPS", a spus în direct Anatol Gorea, şeful SPPS, pentru Digi24 Moldova.

Potrivit martorilor, în urma impactului, una dintre maşini s-a răsturnat, iar mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Totodată, şoferul maşinii este în stare gravă şi a fost transportat de urgenţă la spital. La locul accidentului au venit mai multe ambulanţe şi pomieri. Accidentul a fost confirmat de poliţie, dar oamenii legii nu au oferit mai multe detalii.

Potrivit primelor informaţii, preşedintele Igor Dodon a fost transportat la spital.

Starea lui Igor Dodon este satisfăcătoare, acesta s-a ales doar cu câteva zgârieturi şi vânătăi, a transmis pentru Unimedia şeful Serviciului Protecţie şi Pază de Stat, Anatolie Golea.

Potrivit acestuia, accidentul s-a petrecut între trei maşini, printre care două vehicule ale SPPS. În urma impactului, persoanele care au avut de suferit au primit îngrijiri medicale pe loc.

„Două maşini din coloana oficială a preşedintelui ţării au fost implicate într-un accident rutier. Persoanelor aflate în automobilele implicate în accident, le-a fost acordat ajutor medical. Poliţia cercetează circumstanţele producerii accidentului”, scrie IGP pe pagina oficială de pe Facebook.

Şeful Institutului de Medicină de Urgenţă Mihai Ciocanu a făcut primele declaraţii despre starea preşedintelui Igor Dodon şi a spus că acesta acuza dureri în urma accidentului. "Starea lui Igor Dodon e satisfăcătoare, nu pune viaţa în pericol, a plecat acasă după ce a fost examinat. Avea dureri ca rezultat al accidentului."

Preşedintele Moldovei a ţinut să-şi liniştească personal susţinătorii şi a confirmat, printr-un mesaj pe Facebook, că nu a păţit nimic.

Foto: Unimedia

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.