Constructorii auto îşi unesc forţele pentru a crea o reţea paneuropeană de staţii de încărcare pentru autovehicule electrice

Un grup alcătuit în principal din producători auto ...

Constructorii auto îşi unesc forţele pentru a crea o reţea paneuropeană de staţii de încărcare pentru autovehicule electrice Constructorii auto îşi unesc forţele pentru a crea o reţea paneuropeană de staţii de încărcare pentru autovehicule electrice

Un grup alcătuit în principal din producători auto germani a lansat o iniţiativă comună care priveşte construirea unei reţele de staţii de încărcare rapidă pentru autovehicule electrice pentru a susţine eforturile de creştere a autovehiculelor prietenoase cu mediul în Europa, relatează Deutsche Welle.

Grupul denumit Ionity este susţinut de giganţii auto germani BMW, Daimler, VW, cât şi de producătorul american Ford. Noua companie va avea sediul în München, Germania, şi intenţionează să deschisă primele 20 de staţii de încărcare rapidă în Germania Norvegia şi Austria în acest an.

Staţiile vor fi amplasate la interval de 120 km pe drumuri importante şi administrate în parteneriat cu furnizorii de servicii Tank & Rast, Circle K şi OMV. Oferta va fi extinsă la 100 de staţii în întreaga Europă până în 2018 şi completată cu o reţea de 400 de staţii până în 2020.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.