Cum ar arăta un Mercedes GLE Coupé dacă l-ai duce la Lumma Design

Lumma Design pare interesat de modificarea lui GLE Coupé, aşa că l-a imaginat cu un pachet de tuning. Noi am cam rămas fără cuvinte.

Cum ar arăta un Mercedes GLE Coupé dacă l-ai duce la Lumma Design Cum ar arăta un Mercedes GLE Coupé dacă l-ai duce la Lumma Design

Ar fi trebuit să fim obişnuiţi cu Lumma Design şi cu lucrările lor. În trecut am văzut pachete de tuning pentru Range Rover Sport (CLR RS) şi chiar şi pentru BMW X6 (CLR X6 R) şi ar fi trebuit să nu fim surprinşi de ce ar putea să facă cu un GLE Coupé. Dar fii atent numai ce au putut să facă dintr-un GLE Coupé!

Botezat CLR G 800, proiectul nemţilor de la Lumma vrea să desfiinţele orice preconcepţie de eleganţă pe care ţi-ar induce-o limbajul de design al actualelor modele Mercedes-Benz, printre care şi GLE Coupé se numără de puţin timp. 

Agresiv este puţin spus. Nici indecent parcă nu reflectă suficient ceea ce-ţi transmite CLR G 800. Şi nu e vorba doar despre atitudine, fibra de carbon din kitul exterior (şi, opţional, şi din habitaclu) ar trebui să-ţi dea un indiciu despre cât de puternic este GLE-ul acesta urcat pe jante de 24 de inci.

Pachetul de performanţă promis de Lumma duce GLE Coupé până la 650 de cai-putere. Mercedes-AMG GLE Coupé pare ceva light pe lângă asta...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.