Cum se conduce o maşină cu capace de canal în loc de roţi - VIDEO

Oricât de distractiv ar părea, vă sugerăm să nu încercaţi asta acasă.

Cum se conduce o maşină cu capace de canal în loc de roţi - VIDEO Cum se conduce o maşină cu capace de canal în loc de roţi - VIDEO

Montarea unor capace de canal în loc de roţi a fost idea celor de la canalul de YouTube Garage 54. Pentru experiment, s-a folosit o Lada Samara. Cum capacele nu au găuri care să le permită montarea pe butucul roţii, echipa a făcut măsurători şi a reuşit să se asigure că tamburul era perfect centrat.

După cum v-aţi imagina, noile roţi sunt destul de grele, cântărind fiecare câte 25 kg şi nu oferă absolut delor amortizare, iar plimbările cu aceasta maşina sunt aproape insuportabile.

Apoi vine problema tracţiunii. Capacele sunt fabricate din oţel, iar acestea nu au aderenţă şi acest lucru devine evident atunci când şoferul apasă frânele. Maşina alunecă pur şi simplu fără pic de control.

Oricât de distractiv ar părea, vă sugerăm să nu încercaţi asta acasă. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.