Cum va arăta standul Opel de la Salonul Auto de la Frankfurt

Autor: Marius Vișan 06 sept. 2019 Știri auto

Noul Opel Corsa şi Corsa-e, Opel Grandland X plug-in hibrid şi noul Opel Astra vor fi prezentate în premieră mondială în cadrul ediţiei IAA din acest an (deschis publicului în perioada 12-22 septembrie). Un alt debutant de excepţie este Corsa-e Rally – primul autovehicul electric pentru întrecerile sportive de raliu din lume.

Producătorul auto din Rüsselsheim invită publicul să viziteze standul special amenajat la Salonul Auto de la Frankfurt: „OPELHAUS 120”. Numele spune tot şi indică la ce se pot aştepta vizitatorii de la Opel: un sentiment profund de tradiţie ca marcă germană cu „120 de ani de experienţă în producţia auto”, dar şi deschiderea spre nou.

Standul reprezintă un omagiu adus stilului clar Bauhaus, cu caracteristici inovatoare Opel care adaugă accente emoţionale şi moderne – şi care reflectă moto-ul principal „Opel dezvoltă modele electrice!” Prin lansarea în premieră a modelelor Corsa-e şi Grandland X Hybrid4 Opel transformă viitorul automobilului în realitate.

Citeşte şi

În Baia Mare a început producerea unui nou model de camion – GALERIE FOTO

Uită ce ştiai despre sensul giratoriu: la Otopeni avem reguli noi

Imagini şi detalii despre noul Volkswagen Golf 8

Accident evitat la limită. Reflexele foarte bune l-au salvat pe şofer de la un dezastru – VIDEO

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide