Cum va arăta standul Opel de la Salonul Auto de la Frankfurt

Standul reprezintă un omagiu adus stilului clar Bauhaus.

Cum va arăta standul Opel de la Salonul Auto de la Frankfurt Cum va arăta standul Opel de la Salonul Auto de la Frankfurt

Noul Opel Corsa şi Corsa-e, Opel Grandland X plug-in hibrid şi noul Opel Astra vor fi prezentate în premieră mondială în cadrul ediţiei IAA din acest an (deschis publicului în perioada 12-22 septembrie). Un alt debutant de excepţie este Corsa-e Rally – primul autovehicul electric pentru întrecerile sportive de raliu din lume.

Producătorul auto din Rüsselsheim invită publicul să viziteze standul special amenajat la Salonul Auto de la Frankfurt: „OPELHAUS 120”. Numele spune tot şi indică la ce se pot aştepta vizitatorii de la Opel: un sentiment profund de tradiţie ca marcă germană cu „120 de ani de experienţă în producţia auto”, dar şi deschiderea spre nou.

Standul reprezintă un omagiu adus stilului clar Bauhaus, cu caracteristici inovatoare Opel care adaugă accente emoţionale şi moderne - şi care reflectă moto-ul principal „Opel dezvoltă modele electrice!” Prin lansarea în premieră a modelelor Corsa-e şi Grandland X Hybrid4 Opel transformă viitorul automobilului în realitate.

Citeşte şi

În Baia Mare a început producerea unui nou model de camion - GALERIE FOTO

Uită ce ştiai despre sensul giratoriu: la Otopeni avem reguli noi

Imagini şi detalii despre noul Volkswagen Golf 8

Accident evitat la limită. Reflexele foarte bune l-au salvat pe şofer de la un dezastru - VIDEO

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.