Cursa uriaşilor: LaFerrari vs. Lamborghini Sesto Elemento. VIDEO

Bun venit în Qatar, unde petrolul e folosit pentru a spăla vasele, iar banii obţinuţi din vânzarea lui sunt cheltuiţi pe cele mai scumpe şi extravagante maşini din lume. Cum ar fi LaFerrari şi superexclusivistul Lamborghini Sesto Elemento.

Cursa uriaşilor: LaFerrari vs. Lamborghini Sesto Elemento. VIDEO Cursa uriaşilor: LaFerrari vs. Lamborghini Sesto Elemento. VIDEO

Există curse între supermaşini şi există curse unde cele două maşini concurente valorează peste trei milioane de euro împreună. Evident, un astfel de eveniment nu putea fi surprins decât într-un loc unde banii nu sunt niciodată o problemă. De data aceasta, întâmplarea a făcut ca videoclipul de mai jos să fie filmat în Qatar.

În colţul din stânga – LaFerrari, cu 963 CP şi un preţ de aproximativ 1,3 milioane de euro. În colţul din dreapta – Lamborghini Sesto Elemento, produs în doar 20 de exemplare, fiecare cu un preţ de peste două milioane de euro şi cu un motor V10 care dezvoltă 570 CP. A, da, şi mai trebuie amintit că Sesto Elemento a fost creat exclusiv pentru circuit şi nu are voie să circule pe drumurile publice. Cu toate acestea, e evident că şoferul din clipul de mai jos a „uitat” de acest mic inconvenient.

Puneţi pariurile: care credeţi că va câştiga?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.