Dacia Duster No Limit - O bestie de 850 de CP care rupe asfaltul [VIDEO]

Dacia Duster No Limit este un model special de curse, echipat cu un motor V6 de 3.8 litri...

Dacia Duster No Limit - O bestie de 850 de CP care rupe asfaltul [VIDEO] Dacia Duster No Limit - O bestie de 850 de CP care rupe asfaltul [VIDEO]

Dacia Duster No Limit este un model special de curse, echipat cu un motor V6 de 3.8 litri care furnizează nu mai puţin de 850 de cai putere la 7.000 rpm. Accelerarea de la 0 la 100 km/h se face în doar 3 secunde, iar masa maşinii este de numai 950 de kilograme.

Maşina a fost construită într-un timp record de numai 5 luni de zile. Echipa tehnică a utilizat resurse din întreg grupul Renault, de exemplu propulsorul provine de pe Nissan GT-R. 

Dacia Duster No Limit a câştigat locul 3 la prestigioasa cursă Pikes Peak International Hill Climb, în 2011. "Pentru mine, participarea la cursa de la Pikes Peak a însemnat împlinirea unui vis.Putem spune că a participa la această cursă şi a urca pe muntele Pikes Peak cu un vehicul 4x4 - poate cel mai puternic vehicul 4x4 care există în prezent, pentru că maşina are 850 CP şi o masă de numai 950 kg - se poate compara din punct de vedere al performanţei cu o cursă de Formula 1, la care participă maşini cu motorizări la fel de performante, dar mult mai uşoare." declara atunci Jean-Philippe Dayraut, pilotul care a dus Dacia Duster No Limit pe locul al treilea al prestigioasei curse.

AICI PUTEŢI VEDEA GALERIA COMPLETĂ DE LA VIZITA DACIEI DUSTER NO LIMIT ÎN ROMÂNIA

GALERIE FOTO Cum arată Dacia Duster de aproape 20.000 de euro. Printre opţiuni, tapiţerie de piele

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.