DMC pune 606 CP pe Ferrari California

Autor: Gabriel Grosoiu acum 9 ani Știri

De multe ori, ideile tunerilor germani pentru maşinile italiene nu sunt cele mai bune, dar urmează să vedem o excepţie de la această regulă. Compania germană DMC a pus mâna pe un Ferrari California, pe care l-a modificat fără milă.

Nu are rost să căutăm prea mult după modificări exterioare de substanţă. Ferrari California 3S, aşa cum se numeşte acum maşina, nu a primit decât un splitter, un difuzor din carbon şi un set nou de jante, restul exteriorului rămânând neatins.

Adevăratele modificări s-au făcut în locul cel mai important al unui Ferrari, compartimentul motor. Astfel, prin adăugarea unui sistem de turboalimentare şi prin adoptarea unei noi evacuări, puterea maşinii a crescut de la 460, la 606 CP.

Performanţele rezultate din această operaţie de mărire a puterii vorbesc de la sine. Maşina accelereală de la 0 la 100 km/h în doar 3,9 secunde şi atinge o viteză maximă de 325 km/h. Premiera lui Ferrari California 3S va avea loc în cadrul evenimentului Top Marques, care se va desfăşura în regiunea chineză Macao, la sfârşitul acestei luni.Comentarii
Inchide