Două noi versiuni pentru Suzuki Swift facelift: Sport cu 5 uşi, respectiv 4x4 SZ4

Citadina japonezilor aduce, o dată cu faceliftul, şi o extindere a gamei de versiuni: cea sportivă devine mai practică, iar cea cu tracţiune integrală are dreptul la un look în stil pseudo-crossover.

Două noi versiuni pentru Suzuki Swift facelift: Sport cu 5 uşi, respectiv 4x4 SZ4 Două noi versiuni pentru Suzuki Swift facelift: Sport cu 5 uşi, respectiv 4x4 SZ4

În primul caz, Suzuki Swift Sport va putea fi comandat şi în versiunea de caroserie cu 5 uşi, până acum mica sportivă fiind oferită strict în varianta cu 3 uşi.

Suzuki Swift Sport în cinci uşi va fi mai scump cu aproape 600 de euro faţă de varianta în trei uşi. Însă pachetul tehnic rămâne acelaşi: motor de 1,6 litri şi 136 CP, în timp ce estetic maşina se diferenţază prin câteva detalii sportive.

Varianta cu tracţiune integrală a lui Suzuki Swift nu se diferenţia, până acum, la nivel estetic de un Swift obişnuit. Însă faceliftul aduce posibilitatea optării pentru un pachet suplimentar, SZ4.

Acest pachet presupune montarea unui kit exterior în stil pseudo-crossover, cu o centură inferioară din plastic negru şi pseudo-scuturi integrate în spoilerele faţă şi spate.

În plus, garda la sol este ridicată cu 25 mm, pentru ca maşinuţa să poată aborda şi drumuri mai puţin bune. Sistemul 4x4 este simplist, calculatorul central comandând transmiterea cuplului motor punţii spate când este sesizată patinarea roţilor faţă.

Mai multe detalii, precum şi preţurile noilor versiuni Suzuki Swift vor fi făcute publice în preajma lansării de la Salonul Auto Frankfurt 2013.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.