„Drive your future” - 3 luni de internship, în cadrul Grupului Renault

Grupul Renault lansează programul de stagii „Drive your future” pentru anul 2012, adresat studenţilor în anii terminali de la 18 universităţi partenere din toată ţara, cu profiluri diferite.

„Drive your future”  - 3 luni de internship, în cadrul Grupului Renault „Drive your future” - 3 luni de internship, în cadrul Grupului Renault

155 de studenţi care studiază în România vor face practică în cadrul entităţilor Grupului. În ultimii zece ani, 700 de studenţi au făcut practică la uzinele Dacia şi în cadrul Grupului Renault. Prin organizarea anuală a acestui program de stagii, unul dintre cele mai mari programe oferite de către un angajator în România, Grupul Renault vine în întâmpinarea studenţilor care vor să facă primul pas în carieră. Odată cu acest program, Grupul Renault sprijină inserţia tinerilor pe piaţa muncii. Ei pot, astfel, beneficia de o primă experienţă practică în domeniul ales, de îndrumare din partea specialiştilor Grupului pe toată perioada stagiului, de posibilitatea realizării lucrării de licenţă, dar şi de alte avantaje precum bursă lunară, transport zilnic, cazare, masa de prânz la sediul companiei.

Timp de trei luni (aprilie, mai şi iunie), stagiarii vor face cunoştinţă cu meseriile şi echipele dedicate activităţii Grupului. Pe lângă acest parcurs, Grupul oferă studenţilor posibilitatea de a se antrena alături de specialişti în resurse umane în vederea accesului lor pe piaţa muncii. Stagiarii vor participa la "ateliere de antrenament" în cadrul cărora vor învăţa cum să redacteze un Curriculum Vitae şi o scrisoare de intenţie, dar şi cum să susţină un interviu.

Oferta educaţională a Grupului de-a lungul celor trei luni de stagiu cuprinde şi o formare lingvistică. Cei 155 de studenţi vor participa la cursuri de învăţare a unei limbi de circulaţie internaţională (franceză sau engleză). Fiecare stagiar va beneficia de 20 de ore de formare. Cursurile sunt gratuite şi organizate în parteneriat cu Global English.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.