Ediţia limitată Veyron Vitesse Jean Bugatti va debuta la Frankfurt

Aşa cum ne-am obişnuit deja, cei de la Bugatti întârzie să-i ofere un succesor lui Bugatti Veyron, aşa că şi la Frankfurt tot ce vor vedea fanii este o ediţie specială bazată pe Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse.

Ediţia limitată Veyron Vitesse Jean Bugatti va debuta la Frankfurt Ediţia limitată Veyron Vitesse Jean Bugatti va debuta la Frankfurt

Botezată Jean Bugatti, seria este redusă la un număr de doar trei exemplare, fiecare evaluat la 2,28 milioane de euro, fără taxe. Pe numele întreg Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Jean Bugatti Edition - ştim, foarte lung - modelul urmează să fie prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt 2013.

Caroseria este construită integral din fibră de carbon vopsită în negru Jet Black, în vreme ce grila în formă de potcoavă şi logo-ul EB sunt realizate din platină, material folosit în premieră pe un model Bugatti. Mai mult, jantele de culoare neagră sunt tăiate cu diamant iar semnătura lui Jean Bugatti a fost gravată cu rază laser pe capacul rezervorului de combustibil.

La interior, predomină piele de înaltă calitate, în tonalităţi de bej şi maro, în vreme ce schimbătorul de viteze a primit inserţii din lemn.

La capitolul performanţe, ediţia specială vine cu acelaşi motor W16 de 8 litri de pe Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, capabil să producă 1.184 CP (1.200 PS) şi un cuplu maxim de 1.500 Nm. Acestea garantează în continuare o accelerare de la 0 la 100 km/h realizată în 2,6 secunde.

Jean Bugatti a fost fiul fondatorului companiei Bugatti, Ettore Bugatti, iar ediţia specială care îi poartă numele este un omagiu adus modelului creat de acesta, Type 57SC Atlantic.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.