Ediţie specială Dacia Duster ESF pentru... instructorii de schi

Dacia Duster se maturizează şi departamentul de marketing al francezilor a considerat că e cazul să le ofere celor interesaţi o ediţie specială: Duster ESF - Ecole de Ski Francais. Dedicată instructorilor de schi. Sunteţi interesaţi?

Ediţie specială Dacia Duster ESF pentru... instructorii de schi Ediţie specială Dacia Duster ESF pentru... instructorii de schi

Ediţia specială Dacia Duster ESF (Ecole de Ski Francais - Şcoala de Schi Franceză) pare una destul de interesantă, marcând împlinirea a 10 ani de parteneriat între grupul Renault şi Ecole de Ski Francais.

Principalul lucru care particularizează acest Duster ESF este vopseaua specială a caroseriei, Glacier White. Însă, opţional, se poate comanda şi nuanţa Platine Grey. Din punct de vedere estetic, Duster ESF mai beneficiază de un suport pentru patru perechi de schiuri pe portbagaj, logo-uri Ecole de Ski Francais pe portierele faţă sau un scut de aluminiu în faţă, pentru protecţia mai bună a băii de ulei.

În Franţa, preţul lui Dacia Duster ESF va fi de 18.990 euro, maşina fiind oferită în versiune 4x4, cu motorizarea 1.5 dCi de 110 CP. Preţul este corespounzător nivelului de echipare Laureate, dar Duster EST are în plus covoraşe speciale din cauciuc plus un set de roţi de iarnă, de origine Continental, în timp ce jantele de aliaj de 16", radio-CD-ul cu MP3 sau oglinzile electrice degivrate sunt dotări standard, nu opţionale.

Deocamdată, cei de la Renault nu au comunicat date privind numărul de unităţi care vor fi produse, nici dacă vorbim de o ediţie specială dedicată strict pieţei auto din Franţa. Oricum, e clar că în curând vom fi gratulaţi cu din ce în ce mai multe ediţii speciale pentru Dacia Duster. Aşteptăm una dedicată în special pasionaţilor de offroad, cu accesorii şi echipamente de top.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.