Ediţie specială pentru Audi A8, produsă în doar 50 de exemplare

La scurt timp după prezentarea reîmprospătatului Audi A8, germanii din Ingolstadt scot la rampă o ediţie specială a navei amiral, denumită Exclusive Limited, care va fi produsă în doar 50 de exemplare.

Ediţie specială pentru Audi A8, produsă în doar 50 de exemplare Ediţie specială pentru Audi A8, produsă în doar 50 de exemplare

Audi va construi o ediţie specială a limuzinei A8 facelift, care va fi produsă în doar 50 de exemplare de către cei de la Quattro GmbH în Neckarsulm.

Denumită Exclusive Limited, ediţia specială bazată pe Audi A8 va fi disponibilă doar cu motorul W12 de 6,0 litri cu 500 CP şi doar în varianta de caroserie cu ampatament mărit.

Cele mai multe noutăţi se regăsesc la interior, unde limuzina germană a primit scaune îmbrăcate în piele tratată cu anilină, croită de casa italiană de design de mobilier Poltrona Frau.

Planşa de bord, consola centrală şi canalul median sunt garnisite cu foarte mult lemn de diferite tipuri (în funcţie de dorinţele clientului), iar în partea din spate se regăsesc accesoriile definitorii pentru un Audi A8 cu ampatament mărit: două fotolii individuale, o consolă centrală generoasă, cu comenzi pentru reglarea scaunelor şi a sistemului de climatizare automată, ecrane color în tetierele scaunelor din faţă şi suporturi pentru picioare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.