Elev la şcoala de şoferi, prins conducând cu o viteza fabuloasă

În timpul perioadei în care i-a fost suspendat ...

Elev la şcoala de şoferi, prins conducând cu o viteza fabuloasă Elev la şcoala de şoferi, prins conducând cu o viteza fabuloasă

Un cursant la o şcoală de şoferi din judeţul Argeş a fost depistat, sâmbătă, conducând maşina cu viteza de 122 de kilometri pe oră, pe DN73, în comuna Ţiteşti, din Argeş, unde limita este de 50 de km/h. Instructorul a fost amendat şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un elev de 22 de ani, în timpul pregătirii pentru obţinerea permisului de conducere, a fost înregistrat de aparatul radar, pe DN 73, în comuna Ţiteşti, în timp ce şofa cu o viteză de 122 km/h.

Zamfir a precizat că în zonă limita de viteză este de 50 km/h şi că, în acest caz, instructorul este cel care răspunde pentru contravenţie.

“Instructorul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile”, a spus Zamfir.

În timpul perioadei în care i-a fost suspendat dreptul de a conduce, instructorul nu va mai putea desfăşura activităţi de pregătire a cursanţilor, potrivit sursei citate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.