Exemplu de folosire ilegală a ecusonului de Camera Deputaţilor: „ ... deputatul îmi ia dreptul la viaţă...”

Femeia a sunat la 112 şi a chemat atât Poliţia ...

Exemplu de folosire ilegală a ecusonului de Camera Deputaţilor: „ ... deputatul îmi ia dreptul la viaţă...” Exemplu de folosire ilegală a ecusonului de Camera Deputaţilor: „ ... deputatul îmi ia dreptul la viaţă...”

O cetăţeancă din Arad, care a vrut să plece cu maşina pentru a primi tratament la spital, a fost împiedicată de o maşină care îi bloca intrarea în curte. Autoturismul avea afişat pe bord un permis de acces auto şi parcare eliberat de Camera Deputaţilor.

Femeia a sunat la 112 şi a chemat atât Poliţia locală, cât şi agenţi ai Poliţiei Rutiere, reclamând că un autoturism îi blochează ieşirea din curte şi nu poate merge la spital pentru tratament medical. 

Femeia a postat şi pe Facebook un mesaj prin care solicită ajutor, arătând fotografii cu autoturismul care îi blochează poarta casei şi cu mâna sa în care are o branulă, menţionând că se află sub tratament medical, scrie Digi24.ro.

„Am sunat la 112 şi mi se spune că nu se poate face nimic. Avem o urgenţă, trebuie să ieşim din curte (…) Am nevoie de tratament, dar dacă deputatul îmi ia dreptul la viaţă...”, a  scris femeia.

În fotografii se vede ecosonul pentru acces auto eliberat pentru anul 2018 de Camera Deputaţilor.

După aproximativ două ore, la sosirea poliţiştilor, şoferul a revenit la autoturism, martorii afirmând că este vorba despre medicul ginecolog Sorin Prişcă, fost director al Maternităţii Arad. Fiul său este deputatul PNL de Prahova Răzvan Prişcă. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.