Fabrica din România care „îmbracă“ scaunele maşinilor BMW şi Mercedes face angajări

În prezent, fabrica Adient Trim din Ploieşti are peste 1.900 de salariaţi.

Fabrica din România care „îmbracă“ scaunele maşinilor BMW şi Mercedes face angajări Fabrica din România care „îmbracă“ scaunele maşinilor BMW şi Mercedes face angajări

În prezent, fabrica Adient Trim din Ploieşti are peste 1.900 de salariaţi. Producătorul de tapiserie pentru scaune auto premium Adient Trim din Ploieşti (companie desprinsă din grupul producător de componente auto Johnson Controls) a ajuns la 1.926 de angajaţi în luna septembrie a acestui an şi continuă recrutările, scrie Ziarul Financiar.

„Pentru 2019 avem în plan să angajăm încă 100 de confecţioneri/ tapiţeri, întrucât vom avea de realizat noi proiecte, obţinute recent de la doi clienţi reprezentativi pentru portofoliul nostru de produse premium, BMW şi Dailmer (care deţine marca Mercedes- Benz - n.red.)“, a spus Costin Trîmbiţaşu, plant manager în cadrul Adient Trim Ploieşti.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.