Fast & Furious 8 are deja o dată de lansare stabilită

Nici bine nu a început difuzarea filmului Furious 7 în cinematografe, că Vin Diesel a anunţat deja data în care va fi lansat Furious 8, al optulea titlu din seria Fast & Furious.

Fast & Furious 8 are deja o dată de lansare stabilită Fast & Furious 8 are deja o dată de lansare stabilită

Furious 7 are mai puţin de o lună de zile de când a început să fie difuzat la cinematografele din România. Aşa că ne-am gândit că o să mai dureze ceva vreme până când vor apărea informaţii despre următorul film din seria Fast & Furious, şi anume Furious 8 (da, va exista un al optulea Fast & Furious).

Dar ne-am înşelat, fiindcă Vin Diesel, unul dintre personajele principale ale titlului Furious 7, a anunţat deja că Furious 8 va apărea în cinematografe în data de 14 aprilie 2017, adică peste doi ani, scrie Hollywood Reporter. „O să facem cel mai bun film pe care l-aţi văzut vreodată”, a spus Diesel după un discurs emoţionant despre Paul Walker, colegul său de platou care a murit înainte de terminarea filmărilor la Furious 7.

În cazul în care te întrebai de ce trebuie să existe opt filme Fast & Furious, o să spunem că al şaptelea titlu, lansat în urmă cu mai puţin de o lună, a adunat până acum venituri de peste 1,1 miliarde de dolari în lumea întreagă. Dar e ok, fiindcă au făcut cascadorii faine:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.