Filmul Need For Speed, într-un trailer exploziv!

Acţiunea din jocurile Need For Speed este aproape să se mute pe marile ecrane, iar cel mai nou trailer al filmului Need for Speed anunţă un film cu adevărat spectaculos.

Filmul Need For Speed, într-un trailer exploziv! Filmul Need For Speed, într-un trailer exploziv!

După ce producţia filmului Need For Speed a intrat în linie dreaptă, producătorii au ţinut publicul în suspans cu un trailer relativ sumar. Nu mai e cazul de data aceasta, pentru că pelicula a primit un nou videoclip de prezentare, lung de două minute şi jumătate, presărat cu momente picante din film.

Prezentată foarte pe scurt, acţiunea filmului poate fi rezumată astfel: după ce i s-a înscenat o crimă şi a fost acuzat pe nedrept, mecanicul şi pasionatul de muscle cars Tobey este hotărât să-l facă să plătească pe cel care l-a trimis nevinovat în închisoare.

Iar de aici se dezlănţuie întregul haos pe şosele, cu multe urmăriri spectaculoase şi accidente spectaculoase.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.