Ford a lansat noile generaţii ale modelelor Tourneo Connect, Transit şi Transit Connect

Noul Ford Tourneo Connect destinat familiştilor a fost dezvăluit la Amsterdam, împreună cu noile generaţii ale modelelor comerciale Transit şi Transit Connect, înainte de Salonul Auto Paris 2012.

Ford a lansat noile generaţii ale modelelor Tourneo Connect, Transit şi Transit Connect Ford a lansat noile generaţii ale modelelor Tourneo Connect, Transit şi Transit Connect

A doua generaţie a modelelor Tourneo Connect şi Transit Connect se desprinde de vechiul design Ford „New Edge” şi adoptă noul limbaj „Kinetic”, folosit pentru prima dată la conceptul SAV prezentat în 2005 la salonul auto de la Geneva.

Noul familist Tourneo Connect va fi disponibil în două variante – cu cinci locuri şi cu şapte locuri – şi va avea uşi laterale culisante.

La capitolul motorizări, Ford s-a axat pe propulsoare care consumă puţin combustibil şi va oferi atât unităţi diesel de capacitate mică, cât şi motoare pe benzină care utilizează tehnologia ECOnetic.

Noile generaţii ale vehiculelor comerciale Transit şi Transit Connect reprezintă un pas important în strategia Ford de a redesena complet întreaga gamă de maşini comerciale din Europa până la sfârşitul anului 2013.

Ultima generaţie de Ford Transit va fi disponibilă atât cu tracţiune pe spate, cât şi cu tracţiune integrală şi în multiple variante de caroserie - de la dubiţă cu ampatament scurt şi până la pick-up cu cabină dublă. Sub capotă, motorul diesel de 2,2 litri Duratorq TDCi va da viaţă Transit-ului.

Toate cele trei modele noi – Ford Tourneo Connect, Ford Transit şi Ford Transit Connect – vor fi puse în vânzare pe piaţa europeană la începutul anului 2013. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.