Ford a lansat noile generaţii ale modelelor Tourneo Connect, Transit şi Transit Connect

Autor: Iulian Dnistran 12 sept. 2012 Știri auto

A doua generaţie a modelelor Tourneo Connect şi Transit Connect se desprinde de vechiul design Ford „New Edge” şi adoptă noul limbaj „Kinetic”, folosit pentru prima dată la conceptul SAV prezentat în 2005 la salonul auto de la Geneva.

Noul familist Tourneo Connect va fi disponibil în două variante – cu cinci locuri şi cu şapte locuri – şi va avea uşi laterale culisante.

Ford Tourneo Connect 2013

La capitolul motorizări, Ford s-a axat pe propulsoare care consumă puţin combustibil şi va oferi atât unităţi diesel de capacitate mică, cât şi motoare pe benzină care utilizează tehnologia ECOnetic.

Noile generaţii ale vehiculelor comerciale Transit şi Transit Connect reprezintă un pas important în strategia Ford de a redesena complet întreaga gamă de maşini comerciale din Europa până la sfârşitul anului 2013.

Ford Transit Connect 2013

Ultima generaţie de Ford Transit va fi disponibilă atât cu tracţiune pe spate, cât şi cu tracţiune integrală şi în multiple variante de caroserie – de la dubiţă cu ampatament scurt şi până la pick-up cu cabină dublă. Sub capotă, motorul diesel de 2,2 litri Duratorq TDCi va da viaţă Transit-ului.

Ford Transit 2013

Toate cele trei modele noi – Ford Tourneo Connect, Ford Transit şi Ford Transit Connect – vor fi puse în vânzare pe piaţa europeană la începutul anului 2013. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide