Ford va aplica planul de ”hibridizare” pe fiecare SUV

În timp ce multe vehicule electrice ...

Ford va aplica planul de ”hibridizare” pe fiecare SUV Ford va aplica planul de ”hibridizare” pe fiecare SUV
Ford a anunţat deja planurile de a oferi motoare de tip hibrid pe modelele populare - cum ar fi Escape, Explorer, Mustang - iar acum compania a dezvăluit că va exista această opţiune pentru fiecare SUV nou introdus.
 
Planul de hibridizare va intra în vigoare în următorii ani şi va avea un impact imens asupra companiei. Cu această ocazie compania a reconfirmat planurile pentru 40 de vehicule electrificate la nivel global până în 2022. Această cifră include 16 vehicule cu baterii, inclusiv un SUV complet electric, inspirat de Mustang.
 
În timp ce multe vehicule electrice se concentrează pe eficienţă, Ford a declarat că abordarea lor în domeniul electrificării va încerca să îmbunătăţească performanţa şi confortul, scrie Carscoops.
 
 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.