Formaţia “Take That” alege VW Multivan

Formaţia britanică “Take That“ a ales Volkswagen Multivan pentru Turneul European, prilejuit de lansarea noului album “Beautiful World”.

Formaţia “Take That” alege VW Multivan Formaţia “Take That” alege VW Multivan
„Volkswagen Multivan este modern, confortabil şi în primul rând, este o maşină foarte sigură“, spune Gary Barlow. Maşina pusă la dispoziţia formaţie "Take That" (Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald şi Jason Orange) este de culoare argintie şi dispune de un motor TDI de 174 CP. Dintre dotările de care beneficiază cei patru enumerăm scaunele din piele şi sistemul de navigaţie.

Din ce în ce mai multe vedete internaţionale de pe scena muzicală optează pentru deplasările în turnee pentru modelul Volkswagen Multivan, cum ar fi Chris de Burgh sau formaţia Red Hot Chili Peppers.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.