Gigi Becali, oprit de poliţie în timp ce dădea declaraţii în direct după meciul FCSB – Vitoria Guimaraes. Probabil conducea cel mai rapid SUV din lume

Autor: Marius Vișan 23 aug. 2019 Știri auto

Gigi Becali (61 de ani), finanţatorul FCSB-ului, a fost oprit de poliţie, joi, după meciul dintre FCSB şi Vitoria Guimaraes, din play-off-ul Europa League, încheiat cu scorul de 0-0, scrie MEDIAFAX.

GALERIE FOTO

În timp ce se afla în direct la Pro X, discutând cu moderatorul emisiunii, Gigi Becali a tăcut câteva momente, după care a spus: Uite, din cauza voastră, că vorbeam la telefon, m-a oprit şi poliţia”. Acesta a discutat apoi cu agentul de poliţie, curios de scorul final al meciului, spunându-i: ”0-0 s-a terminat”.

Returul dintre FCSB şi Vitoria Guimaraes va avea loc, joi, 29 august, începând cu ora 22:00.

Ce maşină are Gigi Becali

Gigi Becali este cunoscut pentru faptul ca nu se uita la bani cand vine vorba de maşini. Cea mai recventă achiziţie din garajul său este un Bentley Bentayga 2019, care costă aproximativ 250.000 de euro.

Bentley Bentayga este considerată una dintre cele mai luxoase, mai puternice şi mai rapide SUV-uri de pe piaţă. SUV-ul de 2,5 tone poate să ajungă la 100 km/oră în doar 4 secunde şi atinge o viteză maximă de 301 km/oră.

Bentayga este animat de un W12 twin-turbo de 6,0 litri, cu 608 ca-putere şi 900 Newtoni-metru, conectat la roţi prin intermediul unei transmisii automate ZF cu opt trepte. Puterea este împărţită tuturor celor patru roţi printr-un sistem de tracţiune integrală.

Pro Motor a condus Bentley Bentayga şi putem spune că Gigi Becali chiar se pricepe la maşini.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide