Google are în plan introducerea sistemului Android pe maşini

Sistemul de operare Android este din ce în ce mai aproape de debutul în lumea auto pentru că mai marii Google au planuri mari în această privinţă.

Google are în plan introducerea sistemului Android pe maşini Google are în plan introducerea sistemului Android pe maşini

Sistemul de operare Android ar putea ajunge din palma utilizatorilor în maşina acestora, pentru că Google a anunţat dezvoltarea unui parteneriat cu Audi, GM, Honda şi Hyundai plus Nvidia, proiect ce are ca scop transpunerea platformei Android de pe telefoane şi tablete direct în maşini.

Sub numele de Open Automotive Alliance (OAA), alianţa globală îşi propune să accelereze inovaţia în domeniul auto mizând pe conectivitate şi personalizare.

Ţelul principal al alianţei ar urma să fie acela de optimizare a sistemului Android astfel încât implementarea acestuia pe automobile să ofere condiţii de condus mai sigure, mai comode şi mai plăcute.

"Milioane de oameni sunt deja familiarizaţi cu sistemul Android pe care îl folosesc în fiecare zi. Extinderea platformei Android în zona auto va permite partenerilor noştri să integreze mult mai uşor tehnologia mobilă pe maşini şi implicit să ofere şoferilor o experienţă completă, fără ca aceştia să fie distraşi de la condus", a declarat Sundar Pichai, SVP al diviziei Android, Chrome & Apps din cadrul Google.

Sursa foto: www.androidpolice.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.