GRID 2: primele trailere cu modul de joc al simulatorului auto

Programatorii companiei Codemasters, una dintre cele mai mari firme de jocuri pe calculator din lume, se ţin ocupaţi. După ce au terminat treaba la simulatorul de Formula 1 F1 2012, ei au publicat primele clipuri video cu felul în care se comportă maşinile în jocul GRID 2.

GRID 2: primele trailere cu modul de joc al simulatorului auto GRID 2: primele trailere cu modul de joc al simulatorului auto

GRID 2 e succesorul simulatorului auto de succes GRID. Jocul va fi gata abia în vara anului viitor, dar programatorii au publicat deja primele două clipuri video pentru a arăta cum se comportă maşinile în noul joc, care se află abia în stadiul pre-alpha, adică mult prea devreme pentru a fi publicat.

În primul clip, un Ford Mustang Boss 302 şi un Ford Mustang Mach 1 se luptă pe un drum de pe coasta statului California, Statele Unite ale Americii, iar în cel de-al doilea video, câteva modele Chevrolet Camaro SS, Chevrolet Corvette Z06 şi Ford Mustang dau tot ce au mai bun pe un circuit modelat după străzile oraşului Chicago.

Jocul GRID 2 va fi disponibil în vara lui 2013 pentru consolele Xbox360 şi PlayStation3 şi pe calculatoarele care rulează sistemul de operare Windows.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.