Gymkhana 6, acum şi în ediţie GoPro. VIDEO

Toată planeta a văzut, probabil, ultima ispravă a lui Ken Block în materie de îndemânare auto, sau, altfel spus, cea mai nouă adăugire la seria de videoclipuri care l-a făcut celebru: Gymkhana. Acum, americanul a publicat o nouă versiune a clipului denumit Gymkhana 6. Detalii în continuare.

Gymkhana 6, acum şi în ediţie GoPro. VIDEO Gymkhana 6, acum şi în ediţie GoPro. VIDEO

Ken Block a devenit cunoscut în lumea întreagă după ce a început seria de videoclipuri numite Gymkhana, în care el încearcă (şi reuşeşte) să te ţină cu ochii lipiţi de ecran în timp ce îşi demonstrează măiestria în îndemânare auto.

Ultima versiune a Gymkhanei, cea cu numărul 6, a fost pusă pe internet la sfârşitul lui 2013, iar acum a apărut o nouă variantă, filmată doar cu camerele de acţiune GoPro. Rezultatul, în continuare:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.