HAMANN Thunder

Autor: Andrei Nan 18 sept. 2007 Știri auto

Bazat pe noul M3, Thunder este echipat cu un motor împrumutat de la M5, dar căruia puterea propulsorului i-a fost mărită cu 60 CP, valoarea totală ajung\nd la 560 CP.

Împreună cu o cutie secvenţială SMG cu şapte trepte, propulsorul ridică acul vitezometrului de la 0 la 100 de km/h în 4,3 secunde, iar viteza de top atinge 335 km/h. Hamman a aduăgat caroseriei şi o serie de elemente aerodinamice, pentru a compensa plusul de putere al motorului. Modificările sunt compatibile cu modelele Seriei 3 Coupe, începând cu 325i, 330i, 335i şi terminând cu M3. Pachetul de modificări pentru Hamann Thunder mai cuprinde şi jante din aliaj de 20".

La interior, aerul racing este asigurat de scaunele sport, de volanul sport Hamman, de pedelierul perforat din aluminiu şi de inserţiile de carbon de pe consola centrală şi bord. Ca de obicei, creaţia celor de la Hamman mizează pe o agresivitate bine pusă în evidenţă, pentru cei care nu vor sa treacă neobservaţi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide