HAMANN Thunder

Ultima creaţie a celor de la Hamann, Thunder, a fost prezentată în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Echipat cu un motor V10 de 560 CP, Thunder atinge 100 de km/h în 4,3 secunde.

HAMANN Thunder HAMANN Thunder
Bazat pe noul M3, Thunder este echipat cu un motor împrumutat de la M5, dar căruia puterea propulsorului i-a fost mărită cu 60 CP, valoarea totală ajung\nd la 560 CP.

Împreună cu o cutie secvenţială SMG cu şapte trepte, propulsorul ridică acul vitezometrului de la 0 la 100 de km/h în 4,3 secunde, iar viteza de top atinge 335 km/h. Hamman a aduăgat caroseriei şi o serie de elemente aerodinamice, pentru a compensa plusul de putere al motorului. Modificările sunt compatibile cu modelele Seriei 3 Coupe, începând cu 325i, 330i, 335i şi terminând cu M3. Pachetul de modificări pentru Hamann Thunder mai cuprinde şi jante din aliaj de 20".

La interior, aerul racing este asigurat de scaunele sport, de volanul sport Hamman, de pedelierul perforat din aluminiu şi de inserţiile de carbon de pe consola centrală şi bord. Ca de obicei, creaţia celor de la Hamman mizează pe o agresivitate bine pusă în evidenţă, pentru cei care nu vor sa treacă neobservaţi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.