În China, nunţile sunt de fapt parade de supercar-uri

Ne-am obişnuit ca majoritatea nunţilor din România să fie, printre altele, ocazii numai bune pentru epatare şi afişare a statutului social cu ajutorul maşinilor din "dotarea" personală. Ei bine, se întâmplă şi la alţii. Mai exact în China.

În China, nunţile sunt de fapt parade de supercar-uri În China, nunţile sunt de fapt parade de supercar-uri

Ce urmează să vedeţi nu a avut loc pe străzile de la noi din ţară, deşi nu avem dubii că s-ar găsi resurse pentru aşa ceva. Nu e nici Dubai, ci China. 

Convoiul de maşini a fost surprins în oraşul Wenzhou şi este format exclusiv din supercar-uri şi modele de lux, în număr de 25. Din salonul auto în miniatură putem distinge clar modele Lamborghini, Rolls Royce şi Ferrari.

Imaginile au fost surprinse de cei de la CarNewsChina, şi o să le lăsăm pe ele să vorbească în continuare.

Sursa foto: carnewschina.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.