În China, prelata auto a ajuns la un cu totul alt nivel [VIDEO]

Garajul este prea costisitor, iar parcarea în aer liber prea vulnerabilă? Chinezii au venit cu o soluţie-hibrid...

În China, prelata auto a ajuns la un cu totul alt nivel [VIDEO] În China, prelata auto a ajuns la un cu totul alt nivel [VIDEO]

Zi-mi că nu ţi-ai dorit niciodată să-ţi construieşti un mic garaj pe locul de parcare, ca să-ţi fereşti maşina de intemperiile vremii şi de mizeriile vecinilor. Desigur, a-ţi face un garaj pe un loc de parcare nu este o soluţie fezabilă din niciun punct de vedere. 

Dar să-ţi acoperi locul de parcare cu cochilie retractabilă, în care să-ţi ascunzi maşina? O idee genială*.

*până când cineva se gândeşte s-o monteze fix în dreptul ieşirii din bloc. Oare are prinde în România trendul acestor prelate?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.