În vacanţă cu Honda Accord

Honda Trading România te trimite în vacanţă, la volanul unui elegant Accord. În vara aceasta, cei care aleg să achiziţioneze un automobil Honda Accord beneficiază, pe lângă calitatea tradiţională şi preţurile speciale, de o ofertă avantajoasă, pentru a se putea bucura din plin de vacanţa de vară.

În vacanţă cu Honda Accord În vacanţă cu Honda Accord

Campania încearcă să îşi surprindă consumatorii cu o ofertă extraordinară: la fiecare Accord achiziţionat, Honda oferă un voucher de vacanţă în valoare de 1 000 EURO ce poate fi utilizat pentu a pleca într-o excursie de vis, spre orice destinaţie dorită, oricând pe tot parcursul anului 2010. Ovidiu Repanovici - Sales&Marketing Manager Honda Trading România declară: "Honda Trading România este permanent alături de clienţii săi prin oferte adaptate la condiţiile pieţei. De aceea, Honda păstrează tendinţa de a oferi clienţilor beneficii clare, perfect croite pe nevoile acestora. Ne gândim la clienţii care doresc în această perioadă să plece în vacanţă şi dorim să le oferim, ca de obicei, o experienţă cât mai placută, care să completeze bucuria achiziţiei unui model Honda ."

Astfel, cei care vor să petreacă o vacanţă extraordinară, eventual chiar la volanul noii Honda Accord, trebuie să ajungă la cel mai apropiat dealer Honda, sau să se înscrie online pe www.hondatrading.ro pentru un drive-test şi vor primi automat un voucher de vacanţă pe care să îl utilizeze chiar din momentul achiziţionării automobilului. Voucherul de vacanţă este valabil prin toate filialele agenţiei de turism Paralela 45; promoţia se desfăşoară până la 30 iunie 2010, în limita stocului disponibil.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.