Încă un Aston Martin DBS distrus

Pe platourile de filmare de la noul film James Bond încă o bijuterie britanică a fost distrusă de către echipa de filmare, într-o secvenţa spectaculoasă de urmărire cu maşini.

Încă un Aston Martin DBS distrus Încă un Aston Martin DBS distrus
Un Aston Martin mai puţinÎn cadrul filmărilor pentru noul film din seria James Bons, Quantum of Solace, desfăşurate de această dată prin munţii Carrara din Italia,  scena finală a urmăririi a necesitat buşirea unui Aston Martin DBS într-o carieră de marmură reală, care a fost rezervată pentru o zi de către producători, special pentru filmare.

Accidentul va încheia partea de început a filmului, pâna la generic, va dura mai bine de 15 minute şi se va termina cu toate maşinile făcute praf la propriu, atât Aston Martin-ul lui Bond cât şi maşinile Alfa Romeo ale urmăritorilor. Oare nu era totuşi mai ieftin să creeze scena pe calculator şi să cruţe viaţa unui asemenea supercar?

Filmul va avea premiera în a doua parte a acestui an şi va avea din nou în centrul atenţiei modelele Aston Martin, ce vor asigura un public generos din partea fanilor mărcii.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.