INCREDIBIL: un rus neatent a evitat un accident grav cu mult noroc!

Nu vedem foarte des astfel de secvenţe, deşi neatenţi ca şoferul rus din imagini sunt mult prea mulţi pe şosele. Închipuiţi-vă care ar fi fost urmările dacă şoferul nu ar fi avut un noroc chior!

"Actorul principal" conduce un foarte cunoscut Daewoo Cielo (sau Nexia la ruşi), cu o viteză foarte mare şi într-un stil apropiat de "kamikaze". Din cauză că se grăbea, cel de la volan nu a apreciat corect situaţia din faţa sa (în care un Renault Symbol ocolea o maşină care ieşea de pe drum), aşa încât a ajuns pe contrasens.

Dar nu simplu, ci într-un balans foarte periculos, care l-a făcut să piardă controlul volanului. Ceea ce a urmat, vedeţi în imaginile de mai jos, după care, cel mai probabil, veţi ajunge la concluzia că omul a avut mare noroc, fiind ajutat şi de reacţiile celor din faţă.

Cu alte cuvinte, nu contează cât de bun şofer te crezi, pe şosea lucrurile sunt imprevizibile dacă exagerezi şi nu eşti atent. În cazul de faţă, putem spune că norocul tipului din Daewoo a ţinut mai mult de reacţiile celorlalţi, care au reuşit să îl evite la limită. Oare rusul ce-a făcut după acest incident: s-a lăudat la o votcă prietenilor că e un maestru al şoselelor?

A evitat la limita un accident grav de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.