Infiniti JX, toate detaliile

Cel mai nou crossover din gama Infiniti face pasul hotărâtor de la concept la produs de serie, prin debutul de la Detroit 2012.

Infiniti JX, toate detaliile Infiniti JX, toate detaliile

După preview-ul oferit onoratei asistenţe de la Pebble Beach Concours d'Elegance, ce a avut loc vara trecută, JX coboară în viaţa reală, căutându-şi un loc în gama de lux a japonezilor de la Infiniti.

Maşina care va veni în standard cu tracţiune faţă, dar care va putea fi echipată şi cu sistemul 4X4 Intelligent All-Wheel Drive, este motorizată de un V6 DOHC de 3.5 litri şi 265 CP. Acesta este cuplat cu transmisia cu variaţie continuă CVT, ceea ce marchează o premieră în gama porducătorului de lux japonez.

La capitolul siguranţă, vedeta arsenalului pus la bătaie de Infiniti JX se numeşte Backup Colission Intervention, un sistem ce monitorizează tot ce se află în spatele maşinii, pe perioada în care este cuplat marşarierul, putând interveni chiar şi asupra frânelor. Confortul oferit de cele trei rînduri de scaune este rivalizat doar de rafinamentul de la bord.

Infiniti JX va fi propus, pe piaţa americană, la un preţ de pornire de 40.450 dolari pentru varianta cu tracţiune faţă, în timp ce versiunea echipată cu tracţiune integrală va costa 41.550 dolari. Primele exemplare vor ajunge în showroom-urile de peste Ocean în prima parte a acestui an.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.