Inspiraţi de succesul lui Kwid, inginerii Renault pregătesc un SUV sub 4 metri

Acesta va avea o dimensiune sub 4 metri, care ar trebui să atragă atenţia consumatorilor ...

Inspiraţi de succesul lui Kwid, inginerii Renault pregătesc un SUV sub 4 metri Inspiraţi de succesul lui Kwid, inginerii Renault pregătesc un SUV sub 4 metri

Inspiraţi de succesul lui Kwid inginerii de la Renault vor să producă acum încă un SUV mic şi ieftin, destinat Indiei şi altor pieţe emergente.

Zvonurile arată că noul vehicul ar putea debuta încă de luna viitoare, ca şi concept, la evenimentul Auto Expo 2018, care începe pe 9 februarie.

Sursele afirmă că este de aşteptat ca maşina să se transforme într-un model de producţie şi să ajungă pe piaţă la începutul anului viitor.

Acesta va avea o dimensiune sub 4 metri, care ar trebui să atragă atenţia consumatorilor, deoarece autoturismele mai scurte de 4 metri sunt mai accesibile pe piaţa din India pentru impozitele mai mici.

Dezvoltarea unui astfel de vehicul se va face la centrul de cercetare şi dezvoltare al Alianţei Renault-Nissan din Chennai, locul unde a luat naştere al Kwid.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.