Întâlnirea supremă: 150 de supermaşini adunate laolaltă. VIDEO

Ce poate fi mai frumos decât un supercar? Păi, mai multe supercar-uri, nu? Cam asta a fost ideea din spatele videoclipului de mai jos, care a adunat nu mai puţin de 150 de supermaşini pe o pistă de aterizare din Marea Britanie.

Întâlnirea supremă: 150 de supermaşini adunate laolaltă. VIDEO Întâlnirea supremă: 150 de supermaşini adunate laolaltă. VIDEO

O întâlnire „secretă” organizată de un club auto din Marea Britanie s-a lăsat cu o şedinţă foto la care au participat nu mai puţin de 150 de supermaşini. De la McLaren P1 şi Ferrari Enzo şi până la clasice precum Lamborghini Countach, Ferrari F40 LM, Ford GT şi Jaguar XJ220. Sigur, nu a uitat nimeni nici de Porsche, Mercedes-Benz, TVR, Maserati, Audi sau BMW.

După un calcul simplu, dacă ne gândim că doar una dintre cele 150 de maşini valorează, în medie, 100.000 de euro, ajungem la un rezultat impresionant: 15 milioane de euro.

Ia, neamule, supercar-uri!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.