Kahn Design creează un Land Rover Defender 6x6. Şi îl preţuieşte la 282.500 de euro!

Cei de la Kahn Design s-au gândit că un Land Rover 4x4 e prea plictisitor. Şi că, dacă tot există G-Klasse AMG G63 6x6, n-ar strica să existe şi un Land Rover Defender 6x6. Plin cu de toate. Ah, şi un pic cam scump...

Kahn Design creează un Land Rover Defender 6x6. Şi îl preţuieşte la 282.500 de euro! Kahn Design creează un Land Rover Defender 6x6. Şi îl preţuieşte la 282.500 de euro!

Dacă ai un sfert de milion de euro zăcând pe undeva şi adunând praf, trebuie să ştii că îi poţi transforma într-un alt aspirator de praf, dar de data asta unul care arată senzaţional, are tracţiune 6x6 şi un interior de vis. Tot ce trebuie să faci e să iei monstrul de mai jos, preparat de Kahn Design, şi să-l duci la o tură prin câmp.

Alură de vehicul militar, nu ştim totuşi cum i-au fost afectate capacităţile de trecere...

Preţul te va face, totuşi, să fii cât de cât atent: 282.000 de euro înainte de taxe, dar vei primi în schimb o maşină cu capacităţi uriaşe în off-road, cu un motor V8 de 6.2 litri care dezvoltă peste 500 de CP, şasiu, frâne şi suspensii complet modificate, precum şi un interior îmbrăcat în piele roşie de cea mai bună calitate.

Roşu cu inserţii textile. Ce vrei mai mult?!

Maşina poate fi văzută pe deplin în galeria foto, iar cei interesaţi pot da cu banul chiar pe site-ul Kahn Design, deşi fără îndoială că, până acum, cel puţin vreo zece miliardari şi-au comandat o bucată. Având în vedere că preţul e oricum la jumătate faţă de cel al unui G-Klasse G63 AMG 6x6, e o afacere bună, nu?

A, şi nu uita de Land Rover-ul Defender pick-up, inventat tot de cei de la Kahn Design în primăvară...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.