Kahn Design vine cu un look de băiat rău pentru Land Rover Defender pick-up

Autor: Iulian Dnistran 24 mart. 2015 Tuning auto

Land Rover Defender este o legendă pe patru roţi (sau, după alţii, un dinozaur, depinde ce vrei). Totodată, off-roaderul britanic nu e chiar cel mai nou model din gama celor de la Land Rover, fiind produs (într-o formă sau alta) încă din 1948.

Sigur, de-a lungul timpului forma caroseriei s-a schimbat puţin, interiorul a fost şi el îmbunătăţit, iar motoarele au devenit mai eficiente. Dar ideea de bază a rămas aceeaşi: Defenderul trebuie să fie foarte bun în afara şoselei.

Chiar dacă are aproape 70 de ani (şi are şanse mari să fie înlocuit în curând cu o nouă generaţie, complet schimbată), bătrânul temerar rămâne interesant pentru casele de tuning. Cel puţin pentru cei de la Kahn Design, care au făcut un kit pentru varianta pick-up cu două uşi.

Motorul diesel de 2,4 litri a rămas neatins, însă exteriorul a fost garnisit cu jante retro portocalii, un pachet de lăţire a caroseriei, o nouă grilă frontală, bare de protecţie redesenate şi un nou sistem de evacuare. În interior, scaunele standard au fost schimbate cu un set sport, iar pedalele sunt acum făcute din aluminiu perforat. Totodată, panoul de bord şi feţele uşilor au fost îmbrăcate în piele, iar volanul a fost schimbat cu unul făcut chiar de Kahn Design.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide