Kahn Design vine cu un look de băiat rău pentru Land Rover Defender pick-up

Land Rover Defender nu e chiar cea mai nouă maşină din lume, chiar dacă de-a lungul timpului a primit mai multe actualizări - atât la interior, cât şi sub capotă. Dar, cu toate acestea, studiourile de tuning par a fi interesate în continuare de dinozaurul britanic.

Kahn Design vine cu un look de băiat rău pentru Land Rover Defender pick-up Kahn Design vine cu un look de băiat rău pentru Land Rover Defender pick-up

Land Rover Defender este o legendă pe patru roţi (sau, după alţii, un dinozaur, depinde ce vrei). Totodată, off-roaderul britanic nu e chiar cel mai nou model din gama celor de la Land Rover, fiind produs (într-o formă sau alta) încă din 1948.

Sigur, de-a lungul timpului forma caroseriei s-a schimbat puţin, interiorul a fost şi el îmbunătăţit, iar motoarele au devenit mai eficiente. Dar ideea de bază a rămas aceeaşi: Defenderul trebuie să fie foarte bun în afara şoselei.

Chiar dacă are aproape 70 de ani (şi are şanse mari să fie înlocuit în curând cu o nouă generaţie, complet schimbată), bătrânul temerar rămâne interesant pentru casele de tuning. Cel puţin pentru cei de la Kahn Design, care au făcut un kit pentru varianta pick-up cu două uşi.

Motorul diesel de 2,4 litri a rămas neatins, însă exteriorul a fost garnisit cu jante retro portocalii, un pachet de lăţire a caroseriei, o nouă grilă frontală, bare de protecţie redesenate şi un nou sistem de evacuare. În interior, scaunele standard au fost schimbate cu un set sport, iar pedalele sunt acum făcute din aluminiu perforat. Totodată, panoul de bord şi feţele uşilor au fost îmbrăcate în piele, iar volanul a fost schimbat cu unul făcut chiar de Kahn Design.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.