Land Rover Freelander hibrid

Lander Rover dezvoltă un sistem hibrid, preluat de la conceptul LRX, ce va deveni standard pentru toate modelele începând cu 2009.

Land Rover Freelander hibrid Land Rover Freelander hibrid

Primul model al Land Rover care a primit tehnologia "stop - start" va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris. Tehnologia permite oprirea motorului atunci când maşina stă pe loc şi funcţionează pe baza unui motor electric care dezvoltă 200 NM. Sistemul "stop - start" s-a aflat până acum în stadiul de concept fiind prezent pe Land Rover LRX Concept.

Sistemul hibrid va include şi motorul cu ardere internă TD de 2.2 litri care dezvoltă până la 152 CP, maşina hibridă fiind disponobilă deocamdată doar în această variantă. Sistemul hibrid va coborâ emisiile de Co2 sub 120 g/km, ceea ce înseamnă o reducere de circa 25 g/km. Acest sistem va deveni standard la toate modelele începând cu 2009. Sistemul "stop - start" face parte dintr-un proiect "verde" cu un buget de circa 1 miliard de euro dezvoltat de Land Rover în colaborare cu Jaguar.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.