Mahindra lansează Logan în Nepal

Vă gândeaţi vreodată că Loganul ar putea ajunge tocmai în Nepal? Nu este nici un fel de glumă, chiar modelul va fi comercilizat pe piaţa, dacă o putem numi aşa, nepaleză.

Mahindra lansează Logan în Nepal Mahindra lansează Logan în Nepal

Piaţa din Nepal, va reprezenta prima destinaţie de export pentru automobilele Mahindra Logan produse în India. Mahindra Renault va comercializa autoturismele printr-un distribuitor local din Nepal, firma Agni, care vinde maşinile şi tractoarele produse de Mahindra&Mahindra.

"De la lansarea din 2007, Loganul şi-a definit o nişă proprie pe piaţa indiană (...) Acum introducem Loganul în Nepal, stat cu o industrie auto aflată în creştere rapidă, care reprezintă prima piaţă internaţională pentru Mahindra Renault", a declarat, conform agenşiei MEDIAFAX directorul de marketing al companiei, Gerald Porcario.

Renault se află în discuţii cu producătorul indian de motociclete Bajaj Auto, în vederea producerii unui autoturism foarte ieftin, care să concureze cu modelul Nano, prezentat de Tata Motors, care va fi lansat în acest an la un preţ de circa 2.500 de dolari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.