Malaezia creşte preţul carburanţilor cu 67%!!!

Guvernul local a decis oprirea subvenţionării preţurilor benzinei şi motorinei, ultima înregistrând o creştere de 67% peste noapte.

Malaezia creşte preţul carburanţilor cu 67%!!! Malaezia creşte preţul carburanţilor cu 67%!!!
Dacă eraţi enervaţi pentru creşterea preţului carburanţilor cu doar câteva procente, ce ziceţi de măsura guvernului malaezian care a dus la scumpirea benzinei cu 40%? Până de curând Malaezia era ţara cu cele mai mici preţuri la benzină şi motorină, însă autorităţile locale au decis să renunţe la subvenţionarea clasică, deoarece aceasta era o gaură în buget de 14 miliarde de dolari.

În urma acestei decizii preţul benzinei a crescut de la 0,61 dolari litrul la 0,87 iar în cazul motorinei cu 67% până la 3,04 dolari. La asemenea preţuri, o să mai cumpere cineva maşină diesel în Malaezia?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.