Mark Webber şi Maria Sharapova în Porsche 911 GT2 RS, pe circuit. Fostul pilot de Formula 1 şi-a pus mâinile în cap - VIDEO

Dacă pentru un expert în curse ...

Mark Webber, fostul pilot de Formula 1, şi Maria Sharapova au testat un Porsche 911 GT2 RS. Prezentat la mijlocul anului trecut, GT2 RS este cea mai puternică maşină de stradă care va purta vreodată celebra insigna 911. 

Dacă pentru un expert în curse, cum ar fi Mark Webber, a fi la volanul unei maşini de curse este pur şi simplu „o altă zi la birou”, Sharapova este nouă la condusul pe circuit.

Australianul a jucat un rol important în dezvoltarea maşinii şi este foarte familiarizat cu modul în care funcţionează, şi performanţa pe care o oferă. Prin comparaţie, Maria Sharapova nu este la fel de experimentată în spatele volanului, dar în trecut a condus alte maşini Posche pe vremea când deţinea rolul ei de ambasador al Porsche.

Maşina are un motor de 3.8 litri twin-turbo, care livrează 690 CP şi un cuplu de 749 nm. Acest motor este cuplat la o transmisie PDK cu şapte trepte care îi permite autoturismului să atingă 100 km / h în 2,8 secunde. Pe o şosea care îi permite, maşina va continua să accelereze până la 340 km / h.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.