Mărţişorul de anul acesta aduce cu sine lansarea platformei Femei în Motorsport

Mărţişorul de anul acesta aduce cu sine lansarea Femei în Motorsport

Mărţişorul de anul acesta aduce cu sine lansarea platformei Femei în Motorsport Mărţişorul de anul acesta aduce cu sine lansarea platformei Femei în Motorsport

Mărţişorul de anul acesta aduce cu sine lansarea Femei în Motorsport, o platformă dedicată promovării femeilor din toate ariile automobilismului şi motociclismului din România. Cu aproape 30 de membri în faza iniţială, invitaţia este acum deschisă pentru toate femeile active sau implicate în trecut în motorsportul românesc, atât ca sportivi, dar şi în roluri de oficiali, organizatori, team manageri, PR, fotografi, jurnalişti, ingineri, mecanici, etc.

Proiectul aparţine pilotului Cristiana Oprea, care începând cu 2016 a readus  în atenţia tuturor pasionaţilor de maşini ideea de echipaj feminin de raliuri. În iulie 2018, ea şi copilotul Diana Haţegan au devenit primul echipaj feminin românesc care au participat la un raliu în afara ţării în ultimii 50 de ani, la ERT Rally Sliven în Bulgaria. 

Printre primii membri care au acceptat iniţiativă se numără Mihaela Beldie (copilot raliuri, prima si singura femeie care a reprezentat Romania in Campionatul Mondial de Raliuri pana in prezent), Carmen Poenaru (prima româncă care obţine titlul de campion absolut de raliuri în 2017, din postura de copilot), Alina Bunica (raliuri), Ramona Rusu (pilot de drift şi raliuri, campioană Queen of Europe 2014), Andreea Goga (pilot Motociclism Enduro), Roxana Ciuhulescu (sportiv pluridisciplinare, organizator şi promotor), Ana-Maria Pascaru (10 ani de experienţă ca PR în motorsport), Laura Savu (organizator Women Rally). 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.