Maşina de UN cal putere

Pentru că în realitate ciudatul autovehicul este motorizat de un propulsor Volvo şi este folosit la monitorizarea cailor de curse.

Maşina de UN cal putere Maşina de UN cal putere

Masina de un cal putereCântărind aproape 4 tone, vehiculul este realizat pe platforma tehnică a unui Ford F150 şi este pus în mişcare de un motor Volvo de 2,4 litri, cu 5 cilindri, diesel, supraalimentat şi cuplat la o cutie de viteze automată. Cei de la Roush Technologies sunt responsabili pentru realizarea acestui proiect, comandat de Kurt Systems, o firmă turcă specializată pe antrenarea cailor de curse şi a camilelor.

Pentru că la asta foloseşte ciudata creaţie: monitorizarea cailor până la o viteză de 60 de km/h. În interior avem numeroase computere şi echipamente ce inregistrează toate datele necasare, de la batăile inimii până la cantitatea de oxigen respirată. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.