Mazda 2 by MazdaSpeed

Cu ocazia Tokyo Auto Salon MazdaSpeed prezintă o versiune tunată a noii Mazda 2.

Mazda 2 by MazdaSpeed Mazda 2 by MazdaSpeed
Standul Mazda va fi unul foarte aglomerat la salonul din ianuarie, una din vedetele acestuia fiind şi noua Mazda 2 preparată de cei de la MazdaSpeed. Exteriorul a fost serios modificat, cu spoilere agresive şi guri de aerisire montate pe aripile laterale. Jantele strălucitoare completează imaginea generală de maşină rea, chiar dacă în lipsa unor informaţii oficiale nu ştim dacă modelul a suferit şi schimbări de ordin tehnic.

În interior regăsim o atmosferă în două tonuri de culoare creată de scaunele sport, volanul modificat şi inserţiile din imitaţie de fibră de carbon.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.