Mega proiect în centrul Capitalei: parcare de 120 de milioane de lei

Investiţie de aproape 120 de milioane de lei într-o parcare subterană din centrul Bucureştiului

Mega proiect în centrul Capitalei: parcare de 120 de milioane de lei Mega proiect în centrul Capitalei: parcare de 120 de milioane de lei

Primăria Sectorului 3 va investi aproape 120 de milioane de lei într-o parcare subterană din centrul Bucureştiului. Aceasta se va construi în zona bulevardului Decebal, iar valoarea investiţei ar fi de 119,426,168 lei (aprox. 25,000,000 euro), scrie Libertatea.

Parcarea va avea două niveluri subterane şi va fi amplasată sub bulevardul Decebal, între Piaţa Muncii şi strada Dristorului.

Lungimea acesteia va fi de aproximativ 550 de metri şi va avea o lăţime de aproximativ 17 metri.

Parcarea va avea 718 locuri, din care 30 pentru persoane cu dizabilităţi şi 6 locuri de parcare pentru motociclete. Accesul şi ieşirea se va realiza din ambele sensuri ale bulevardului Decebal.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.