Microsoft aduce Internetul în maşini

Deşi internetul este prezent aproape oriunde, un tărâm a rămas încă relativ virgin: interiorul maşinilor. Microsoft vrea să schimbe acest lucru.

Microsoft aduce Internetul în maşini Microsoft aduce Internetul în maşini

Dacă până acum modalitatea de a introduce internet în maşina era prin intermediul reţelelor de telefonie mobilă, viitorul se va pare că se va schimba. Microsoft este atât de încrezător în dezvoltarea reţelelor WiFi încât este convins că prin această modalitate pasagerii din maşini vor avea acces online.

Astfel, Microsoft lucrează în colaborare cu Universităţile din Massachusetts şi Washington pentru un nou timp de WiFi capabil să lucreze cu mai multe semnale în acelaşi timp pentru a asigura un serviciu cât mai calitativ. În oraşe vor fi organizate mai multe hot-spot-uri la care maşinile se vor conecta pentru a oferi Internet în interiorul lor. Poate la prima vedere nu există mari avatanje, dar ia gandiţi-vă: cât timp sunteţi blocaţi în trafic mai citiţi o ştire pe Promotor.ro


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.