Mini adoptă calea "verde"

Mini a anunţat astăzi că până în luna august a acestui an, toate modelele sale vor beneficia de sisteme care vor permite un consum redus de carburat şi reducerea noxelor eliberate în atmosferă.

Mini adoptă calea "verde" Mini adoptă calea "verde"
Modelele Mini vor beneficia de trei tehnologi de reducere a consumului şi a noxelor prin implementarea sistemelor de recuperare a energiei la frânare, Start-Stop, şi de afişarea momentului optim de schimbare a treptelor de viteze, pentru modelele echipate cu cutie manuală de viteze.

Sistemul de managemet al motorului va analiza parametrii precum viteza de rulare, suprafaţa de rulare şi poziţia pedalei de acceleraţie, returnând pe un display monentul optim de schimbare a treptelor de viteză. În urma acestor soluţii, inginerii de la Mini spun că Mini Cooper D va elibera 104 g/km de dioxid de carbon.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.